Domů>Články

Přední český prodejce a distributor zahradního nábytku Hartman Czech spol. s r.o. nabízí bohatý výběr plastového, teakového, kovového a ratanového zahradního nábytku. Sortiment je vskutku široký a tudíž si může vybrat opravdu každý. Od nejlevnějších kusů, až po luxusně provedený ratanový nábytek. Hartman nabízí ratanový nábytek vyplétaný z umělých prutů wickeru, které mají oproti přírodnímu ratanu vysokou životnost, vynikají snadnou údržbou a čištěním, ale jsou k nerozeznání podobné od klasického ratanu. Tento zahradní ratanový nábytek je vyroben s důrazem na luxusní moderní design pro tu nejnáročnější klientelu.

Eshop BagStore se specializuje na prodej kancelářských židlí a křesel, nebo sedacích vaků. Sedací vaky a sedací pytle jsou optimální pro neformální posezení, nebo do dětských pokojů. Většina vaků a pytlů je pratelná v automatické pračce a můžete do nich zakoupit také náhradní náplně. Kancelářské židle a křesla zase splňují nejnáročnější normy pro zdravé sezení (polohovatelné opěrky, područky, výška sedáku apod.), v e-shopu si můžete vybrat i z kategorií manažerských a dispečerských křesel.
Komplexní kancelářský nábytek prodává výrobce JP-Kontakt z Pardubic. Můžete vybírat z nepřeberného množství křesel, židlí a stolů, nabízí trezory, regály a kartotéky všech velikostí a typů, nebo škálu doplňkového sortimentu jako odpadkové koše a žebříky. JP Kontakt ovšem nevyrábí pouze nábytek kancelářské, ale také čekárenský, dílenský a školní nábytek. Kromě ergonomický školních lavic, které splňují nejpřísnější normy nabízí také magnetické a školní tabule. JP Kontakt poskytuje také podle zákona o zaměstnanosti náhradní plnění.
Teakový masivní nábytek nabízí pražský prodejce Jawa. Tento masivní a odolný nábytek je vyráběn na ostrově Jáva tradičními truhlářskými metodami z houževnatého teakového dřeva, které je díky svým antibakteriálním vlastnostem vhodné pro alergiky. V sortimentu Jawa Nábytku naleznete různé typy nábytku, jako rustikální, orientální, nebo moderní nábytek z masivu. Vyberte si krásné, stabilní a vysoce odolné postele z masivu, židle z masivu, nebo skříně z masivu. Teakový masivní nábytek bude ideální a dlouhodobou investicí do vybavení vašeho bytu nebo kanceláře.
Ať už stěhujete byt, dům, nebo vaši firmu, vždy je lepší obrátit se na profesionály, kteří urychlí celý proces stěhování a dokážou snížit celkové náklady na stěhování. HrubyMoving - stěhování Praha – vám poskytne komplexní servis stěhovacích služeb. Pro stěhování bytů a stěhování kanceláří nabízí demontáž a montáž nábytku, balící službu s poskytnutím velkého spektra balících materiálů a rozsáhlý vozový park. Pro firmy zajišťuje HrubyMoving proškolení personálu a jeho přípravu na stěhování kanceláře nebo celého provozu, vymyslí přesný plán krok po kroku, logistiku dopravy a zajistí plán ideálního rozestavění nábytku v nových prostorách (space plan). Firmy si také mohou nechat zaevidovat veškerý nábytek a majetek pomocí štítkování. Specializací HrubyMoving je také stěhování těžkých břemen, výrobních linek a strojů, nebo uměleckých předmětů, které vyžadují vysoce náročnou manipulaci.
Společnost Kostečka Group s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Vhodná volba klimatizace pomůže zajistit optimální teplotní podmínky v interiérech, kancelářích a půdních prostorách. Kostečka nabízí široký výběr klimatizací nástěnných, podstropních, mezistropních, kazetových a dalších typů. Také je výhradním prodejcem japonské klimatizace Fuji General – AI (artifical inteligence – umělá inteligence). Tato unikátní klimatizace inteligentně reaguje na změny v teplotě a vlhkosti vzduchu, dokáže také stimulovat proudění chlazeného vzduchu tak, aby se konstantně ochlazovala celá místnost, ale Fuji AI dokáže i místnost vytápět. Kostečka nabízí tepelná čerpadla typu země/voda nebo vzduch/voda, která zajistí ekonomické vytápění domů, jako i ohřívání užitkové vody, anebo ohřívaná bazénů.
Firma Palubky Karban nabízí bohatý sortiment dřevařského materiálu – stavebního a truhlářského řeziva. Ve firemním skladu ve Středních Čechách je uskladněno dostatečné množství materiálu, jako jsou palubky obkladové a podlahové, plotovky, latě, nebo OSB desky, lepené za vysokého tlaku a teploty z orientovaných třísek. Sortiment doplňuje naštípané palivové dřevo připravené na nevratných paletách. Aktuální ceník palubek, plotovek a OSB desky ceník je k dispozici ke stažení na webu Karban. Také Jiří Vycpálek z Ondřejova ve středních Čechách se zabývá prodejem stavebního a truhlářského řeziva. V sortimentu velkoobchodu je výběr smrkových a borovicových opracovaných palubek podlahových a obkladových mnoha velikostí, plotovek, latí, hranolů, QSB a OSB desek, nebo spárovek a spojovacího materiálu. Mezi doplňkovou nabídkou Vycpálka jsou také dubové brikety a palivové dříví, nebo výběr barev a nátěrů na dřevo. Palubky, plotovky, OSB desky a další materiály jsou stále skladem v dostatečném množství, nadstandardní rozměry zajistí do 10 dnů. Firma Vycpálek nabízí také odvoz nakoupeného materiálu, zkrácení a úpravu materiálu, nebo ošetření dřeva v impregnační vaně.
Firma MPM Trading s.r.o. se specializuje na pořadatelskou činnost, prodává a půjčuje párty stany a montované haly. Firemní akce zprodukuje MPM od A do Z. Zajistí světelný a zvukový park, catering, pronajme potřebný nábytek do párty stanů a hal, jako i nezbytný kulturní program. Montované haly jsou velmi variabilní ohledně velikostí a není problém je přizpůsobit potřebným účelům. ať už se jedná o zastřešení skladovacích a prodejních ploch, nebo pro zimní tenisové kurty. Montované haly a párty stany vyrábí a také pronajímá společnost Svitap J.H.J. s.r.o. Haly a stany jsou tvořené ocelovou konstrukcí a překryté polyesterovou tkaninou, které umožňují rychlé, snadné a praktické rozšíření skladů nebo zastřešení venkovních akcí. Montované haly umožňují oproti párty stanům celoroční využití. Party stany jsou zase vhodné spíše pro jednorázové akce, lze je vytopit, osvětlit, ale vynikají především velmi rychlou montáží a demontáží. Společnost Svitap se ale zabývá také výrobou obalových a podstřešních fólií, mikrovláken a drobného bytového textilu, jako jsou vysoce kvalitní a hřejivé deky z mikrovlákna. Kromě textilní architektury se zabývá také výrobou autoplachet na míru s reklamním potiskem. Autoplachty od Svitap jsou vhodné na všechny typy velkých i malých nákladních aut, nebo pro zakrytí závěsných vozíků apod.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Netradiční-dárečky.cz

Máte rádi netradiční dárečky?

Miluju je

22%

Ano velmi

26%

Trochu

20%

Ne

32%

Hlasovalo: 13145 uživatelů

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Ptákoviny a karnevalové kostýmy za nejlepší ceny. Kola, cyklistické a sportovního vybavení a doplňky za super ceny.

Motýlek černý satén

Motýlek černý satén

Cena: 49,00 Kč

koupit

Průkaz 20

Průkaz 20

Cena: 6,00 Kč

koupit

Prak

Prak

Cena: 42,00 Kč

koupit

Průkaz 20 pro ženu

Průkaz 20 pro ženu

Cena: 6,00 Kč

koupit

Podprsenka hen night

Podprsenka hen night

Cena: 90,00 Kč

koupit

Hůlka Svítící neonová

Hůlka Svítící neonová

Cena: 699,00 Kč

koupit

Pavoučí síť s pavoukem

Pavoučí síť s pavoukem

Cena: 129,00 Kč

koupit

Zástěra kuchař

Zástěra kuchař

Cena: 229,00 Kč

koupit

Punčochy černé s kostmi

Punčochy černé s kostmi

Cena: 179,00 Kč

koupit

Zástěra Teenagerka

Zástěra Teenagerka

Cena: 229,00 Kč

koupit

Klobouček Hen párty

Klobouček Hen párty

Cena: 139,00 Kč

koupit

Čepice Swat

Čepice Swat

Cena: 108,00 Kč

koupit

Punčochy vzor poker karty

Punčochy vzor poker karty

Cena: 169,00 Kč

koupit

Šerpa Dámská jízda

Šerpa Dámská jízda

Cena: 119,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace